Wandpiano akoestisch

Wegens continue wijzigingen in het aanbod kunnen we de fotolijst momenteel niet up-to-date houden.  

Onze excuses daarvoor.

Momenteel zijn er 11 akoestische piano's  te koop of te huur(koop) 

Bel 0486/203202 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een beschrijving van het aanbod.

Corona dienstverlening: via een live video -Whatsapp verbinding wordt eerst een kleine rondleiding gegeven van de verschillende instrumenten in stock. Dan wordt er op uw vragen ingegaan én advies gegeven. U heeft de luxe om in alle rust én tijd (max 60min) te kopen/huren. Indien u het geschikte instrument vindt, wordt adhv uw gegevens het huur(koop)contract per mail verstuurd. U print-tekent-scant en stuurt het ons terug. Er wordt een datum afgesproken (max 3 dagen laten na ontvangst gesigneerd contract) voor levering. Het instrument wordt met de nodige eerbied voor social-distancing (wij dragen mondmaskers en raken niets aan in uw huis, tenzij de piano en de pianostoel) geleverd, bijgestemd én volledig milieuvriendelijk ontsmet. Vanaf dan is het aan u of uw kind om ervan te genieten! Let the music play!!

Bestel dit product

Dit product kan online besteld worden. Melodi muziekhandel neemt dan binnen de 5 uur contact op betreffende de betaling en eventuele verzendingskosten.

Bestelling plaatsen

Bel mij over dit product

Melodi contacteert u op het door u gewenste tijdstip.

Bel mij terug!