Vleugelpiano - akoestisch

Vleugelpiano   Seiler  model 206 

 

In zeer goede staat.

Meubel: Zwart hoogglans

Bouwjaar: 1991  -made in Germany-

Vraagprijs: € 19500,-

Huurkoopprijs: € 5500,- voorafbetaling + rest aan 100 x €140/mnd (0% intrest)

Huurprijs :  € 380/mnd (min. 12mnd)

Levering gelijkvloers inbegrepen.

Luxe zwarte hoogglans vleugelbank inbegrepen.

Garantie 48 mnd

Foto's op aanvraag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Corona dienstverlening: via een live video -Whatsapp verbinding wordt eerst een kleine rondleiding gegeven van de verschillende instrumenten in stock. Dan wordt er op uw vragen ingegaan én advies gegeven. U heeft de luxe om in alle rust én tijd (max 60min) te kopen/huren. Indien u het geschikte instrument vindt, wordt adhv uw gegevens het huur(koop)contract per mail verstuurd. U print-tekent-scant en stuurt het ons terug. Er wordt een datum afgesproken (max 3 dagen laten na ontvangst gesigneerd contract) voor levering. Het instrument wordt met de nodige eerbied voor social-distancing (wij dragen mondmaskers en raken niets aan in uw huis, tenzij de piano en de pianostoel) geleverd, bijgestemd én volledig milieuvriendelijk ontsmet. Vanaf dan is het aan u of uw kind om ervan te genieten! Let the music play!!

 

Bestel dit product

Dit product kan online besteld worden. Melodi muziekhandel neemt dan binnen de 5 uur contact op betreffende de betaling en eventuele verzendingskosten.

Bestelling plaatsen

Bel mij over dit product

Melodi contacteert u op het door u gewenste tijdstip.

Bel mij terug!