Schatting, taxatie en expertise van muziekinstrumenten

 

Schatting - taxatie

Indien u op het punt staat uw piano of een ander muziekinstrument (geen violen of elektrische gitaren) te kopen of te verkopen of u wil gewoon graag weten wat het waard is, dan kunnen wij voor u dit instrument komen schatten. Onze jarenlange expertise staat garant voor een juist beeld van de marktwaarde.

Misschien kent u ons ook als muziekinstrumentenexpert van TV. Maar U kan uw accordeon, blaasinstrument, mandoline of akoestische gitaar of elk ander akoestisch instrument ook komen aanbieden voor een schatting in onze winkel, dan spaart u dure verplaatsingskosten. De kost van een schatting in de winkel is € 15,- per instrument. Als u eventueel het instrument graag aan ons verkoopt wordt de schatting terugbetaald.

Wij doen geen schattingen per email-telefoon-whatsapp-messenger-sms

Een schatting kan ook op een officieel document overhandigd worden, houd rekening met een bijkomende kost van ong. € 35,-

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0486/203202 voor meer info en/of een prijsopgave.